Και μόνο το γεγονός ότι κατάφερε να προσεγγίσει ένα ποδοσφαιριστή με παραπάνω από 250 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και συνολικά περισσότερες από 300 στις επαγγελματικές κατηγορίες αποτελεί από μόνο του ιστορικό γεγονός.

Ο Κισαμικός φέρνει σύμφωνα με δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες στα Χανιά τον Κώστα Σταυρακάκη για να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας!

Ο «Σταύρα» έχει προγραμματισμένο ραντεβού με την διοίκηση του κισαμίτικου συλλόγου την Τετάρτη (18/1) και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Από τη στιγμή που ο πρόεδρος της χανιώτικης ομάδας, Αντώνης Ροκάκης, κατάφερε να πείσει έναν τέτοιο σπουδαίο ποδοσφαιριστή να μπει στη διαδικασία να συζητήσει με ομάδα τοπικού δεν αποκλείεται να τον κάνει… δώρο στην ομάδα του για την ονομαστική του εορτή.

Ο Σταυρακάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ανθεστίωνα σαν δεινός σκόρερ για να ακολουθήσει η λαμπρή καριέρα με τον ΟΦΗ, ο κόσμος του οποίου τον λάτρεψε, ενώ είχε και το πέρασμα από τον Εργοτέλη.

Καθοριστικός λόγος που ήρθαν σε επαφή οι δυο πλευρές ήταν το γεγονός ότι αρχηγός του Κισαμικού είναι ο Κώστας Φραγκιουδάκης, «κολλητός» του 33χρονου αμυντικού όταν συνυπήρχαν στον ΟΦΗ.

Λευτέρης Αντωνακάκης                           

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook