Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον κ. Σχοινά στο Ηράκλειο και τόνισε ότι ειδικά στις μέρες μας, όπου η Ευρώπη βάλλεται εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, είναι ευτύχημα για την χώρα μας ότι υπάρχει ένας Έλληνας σε τόσο σημαντική θέση.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στα σημαντικά έργα που γίνονται ή προγραμματίζονται στο Ηράκλειο με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και στην Κρήτη συνολικά ενώ ο Δήμαρχος έθεσε και το θέμα της χάραξης του νέου ΒΟΑΚ. Παράλληλα αναλύθηκαν οι δυνατότητες που παρέχει το Ταμείο Ανάκαμψης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ έγινε συζήτηση και για την σημερινή κοινωνικοπολιτική κατάσταση στην Ευρώπη καθώς για την ενεργειακή κρίση και τους τρόπους αντιμετώπισής της.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος προσέφερε στον κ. Σχοινά αναμνηστικά δώρα ενώ παρέθεσε και δείπνο προς τιμήν του.

Εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ευγενία Στυλιανού.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σχοινάς βρίσκεται στο Ηράκλειο προκειμένου να μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η Περιφέρεια Κρήτης σε κεντρικό ξενοδοχείο με θέμα: «Η Κρήτη ως πρότυπο Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής: υγεία-παιδεία-πολιτισμός-ασφάλεια»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook