Ένας 15χρονος κατηγορείται ότι τραυμάτισε θανάσιμα τη μεγαλύτερη αδερφή του μέσα στο σπίτι τους στο Arkansas των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο δικαστής διέταξε εγγύηση για την αποφυλάκισή του, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, που ανέρχεται στις 750.000 δολάρια.

Ο εισαγγελέας David Gibbons ανέφερε ότι προτίθεται να ζητήσει την καταδίκη του νεαρού για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και να δικαστεί ως ενήλικας μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, λόγω της φύσης του εγκλήματος.

Ο σερίφης της επαρχίας Franklin, όπου ζούσε η οικογένεια, Anthony Boen, δήλωσε ότι ο ανήλικος εμφανίστηκε στο γραφείο του το πρωί της Κυριακής και είπε στους αστυνομικούς, με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς μετανιωμένους, ότι είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τη 16χρονη αδερφή του μέσα στο σπίτι τους, χωρίς όμως να αναφέρει κανένα κίνητρο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως δολοφόνησε την αδερφή του λίγο μετά τις 8 το πρωί, αφότου οι γονείς του βγήκαν για τα καθιερωμένα ψώνια στο τοπικό σουπερμάρκετ. Ο ίδιος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα γύρω στις 9:30.
Οι αρχές κατέσχεσαν πολλά όπλα από το σπίτι και το αυτοκίνητο της οικογένειας, προκειμένου να βρουν με ποιο από αυτά έκανε το έγκλημα. Όπως δήλωσε ο σερίφης ο ανήλικος ήξερε να χρησιμοποιεί όπλα, καθώς πήγαινε συχνά για κυνήγι με τον πατέρα του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook