Για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα που προσφέρεται με εργαστήρια και master classes διεθνούς επιπέδου με θέματα με θεματικές κινηματογράφου, εκπαίδευσης, animation, δικαιωμάτων κ.α.

Γνωστοί κινηματογραφιστές, έμπειροι εκπαιδευτικοί, συνεργάτες από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (τμήμα Γραφιστικής και οπτικής επικοινωνίας ), το Εργαστήριο Διαδραστικών Τεχνών (InArts) του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας (ΤΤΗΕ) του Ιονίου Πανεπιστημίου (ΙΠ) , τον εκπαιδευτικό όμιλο Τέχνης, Design & Media ΑΚΤΟ, μέλη του Δικτύου Συνεργατικών Σχολείων Χανίων και της Παιδαγωγικής Ομάδας «Το Σκασιαρχείο, καθώς εκπαιδευτικοί συνεργάτες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων μεταφέρουν γνώσεις και εμπειρία στους φίλους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.

Αναλυτικές πληροφορίες, περιγραφές εργαστηρίων και δηλώσεις συμμετοχής
στο https://chaniafilmfestival.com/masterclass2022

Σημειώνουμε τέλος ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του 10ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 19 έως και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και online μέσα από το www.chaniafilmfestival.com.

Το ημερήσιο πρόγραμμα προβολών καθώς και των παράλληλων δράσεων, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ στην διεύθυνση: https://www.chaniafilmfestival.com . Επίσης στην ίδια διεύθυνση θα μπορείτε να βρείτε και τον κατάλογο του Φεστιβάλ, σε ηλεκτρονική μορφή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook