Μέρες τώρα η Κατερίνα Καινούργιου ήθελε να κάνει μια δήλωση όμως την κρατούσε. Αυτό άλλαξε το πρωί της Δευτέρα (03/10) όταν η παρουσιάστρια του Alpha ζήτησε το λόγο από τους συνεργάτες της για να πει αυτό που είχε στο μυαλό της.

«Να πω κάτι τώρα που θέλω να το πω και κρατιέμαι μέρες. Θα το πω και ας πουν ό,τι θέλουν. Δεν μπορώ με τους ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοποιοτικούς που βγαίνουν σε διάφορες πρωινές, μεσημεριανές, βραδινές εκπομπές και κατακεραυνώνουν ξαφνικά κάποια πρότζεκτ που φαίνονται για το επίπεδό τους κίτρινα και οι ίδιοι, στο ίδιο τους το κανάλι αλλά και τα πρόσωπα που πολλές φορές συμβουλεύουν παρουσιάζουν τα πιο trash προϊόντα που έχουν βγει στην ελληνική τηλεόραση» είπε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Εγώ με αυτούς που έχουν γίνει κριτές των πάντων και καλά οι ποιοτικοί που δεν μπορούν το κίτρινο…» συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τέλος, η παρουσιάστρια «έκλεισε» την τοποθέτησή της λέγοντας: «Επειδή ο τηλεθεατής είναι πάρα πολύ έξυπνος και ο κόσμος που παρακολουθεί και δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου τα κίτρινα τα μπλε και τα ροζ αλλά η αλήθεια του κάθε ανθρώπου, επιβραβεύει είτε με τα νούμερα τηλεθέασης είτε και με άλλους τρόπους».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook