Προθεσμία για απολογηθούν πήραν και οι δυο φερόμενοι ως δράστες για την υπόθεση βιασμού μιας 21χρονος Σουηδέζας στο Γεράνι Χανίων.

Λίγο νωρίτερα ο 23χρονος είχε περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για δεύτερη φορά για την Πέμπτη.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 23χρονο είναι κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης, έκθεση σε κίνδυνο και αποτύπωση μη δημόσιας πράξης σε υλικό φορέα.

Παράλληλα νωρίς το πρωί της Τρίτης ο 19χρονος πήγε στο Αστυνομικό μέγαρο Χανίων μαζί με τον δικηγόρο του και λίγο αργότερα πήγε στον Εισαγγελέα Χανίων. Καθώς το αυτόφωρο είχε παρέλθει ο 19χρονος δεν είχε συλληφθεί. Ο 19χρονος φερόμενος ως δράστης έλαβε προθεσμία και αυτός να απολογηθεί για την Πέμπτη (06/10).

Σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Flashnews.gr η ιατροδικαστική γνωμάτευση “έδειξε” ότι επρόκειτο για “βιασμό κατά φύση”.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο (1/10) όταν η νεαρή κοπέλα διασκέδαζε σε μπαρ των Χανίων όπου γνωρίστηκε με κάποια άτομα. Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία. Τότε δυο νεαροί, Έλληνες, ο ένας 19χρόνων και ο άλλος 23χρόνων, προσφέρθηκαν να την επιστρέψουν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, στο Γεράνι.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η ίδια αντί να την πάνε στο ξενοδοχείο της, την οδήγησαν σε μια παραλία όπου τη βίασαν και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν.

Η κοπέλα στη συνέχεια επικοινώνησε με φιλικό της πρόσωπο με το οποίο πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τον βιασμό της.

Λίγο αργότερα οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 23χρονου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook