Το περιστατικό διηγήθηκε στο Ράδιο Λασίθι ο οδηγός της μηχανής ο οποίος απ’ τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε χτυπημένος στο δρόμο καταλήγοντας στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Ο άνδρας 21 ετών, λίγο πριν τις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του και στην περιοχή του Περιστερά λίγο πριν το βενζινάδικο της περιοχής, ένα μεγάλο μαύρο, πιθανότατα αγροτικό, όχημα, τον πλησίασε με μεγάλη ταχύτητα και προσπαθώντας να προσπεράσει τη μηχανή τη χτύπησε και την έριξε μαζί με τον οδηγό στο έδαφος.

Όπως λέει ο 21χρονος στο Ράδιο Λασίθι, ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε καν να δει τι ήταν αυτό που χτύπησε, ενώ αυτός ήταν πεσμένος στο δρόμο. Την ίδια στιγμή πάρα πολλοί άλλοι οδηγοί σταμάτησαν για να τον βοηθήσουν, καλώντας τόσο το ΕΚΑΒ όσο και το ΑΤ Ιεράπετρας που βρέθηκαν στο σημείο.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου του έγιναν εξετάσεις και έμεινε προληπτικά ένα βράδυ χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο τραυματισμό.

Από πλευράς αστυνομίας έχει βρεθεί και εξετάζεται υλικό από κάμερες της περιοχής στα πλαίσια της γενικότερης έρευνας για τον εντοπισμό του μαύρου οχήματος.

Ο ίδιος ο 21χρονος, μόνιμος κάτοικος Ιεράπετρας, ανέφερε με μεγάλη απογοήτευση πως ντρέπεται που ζει ανάμεσα σε άτομα σαν κι αυτό που τον παρέσυρε και σε κάθε περίπτωση θα κινηθεί νομικά εναντίον του όταν εντοπιστεί.

radiolasithi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook