Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται από την εισαγωγή του πρώην παίκτη του Survivor, Πάνου Αργιάνιδη, στην ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαϊτειου νοσοκομείου, μετά τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου, όταν βρέθηκε ταμπουρωμένος και σε κατάσταση αμόκ στην τουαλέτα των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου εργάζεται στο τμήμα φύλαξης του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης θα εξακολουθήσει να παραμένει στον θάλαμο οξέων περιστατικών της κλινικής. Ένας από τους λόγους είναι ότι δεν έχουν περάσει πολλά 24ωρα από τη στιγμή που η κατάστασή του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα οι γιατροί να λάβουν πιο δραστικά μέτρα θεραπείας για την περίπτωσή του.

Ο μάνατζερ ράγκμπι λαμβάνει καθημερινά τη φαρμακευτική αγωγή που του έχουν συστήσει οι γιατροί, οι οποίοι καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να τον βοηθήσουν να συνέλθει το συντομότερο.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται να είναι πιο συνεργάσιμος, γι’ αυτό και όσοι είναι στο πλευρό του θεωρούν σίγουρο, πως αν συνεχίσει έτσι, τότε ίσως λάβει εξιτήριο την ερχόμενη εβδομάδα.

Το χρονικό

Η αντίστροφη μέτρηση για την ψυχολογική κατάρρευση του Πάνου Αργιανίδη φαίνεται να είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα, όπως ανέφερε ο πατέρας του και ο αδελφός του στους αστυνομικούς, μετά το περιστατικό στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, να λάμβάνει τις τελευταίες ημέρες αγχολυτικά χάπια.

Η κατάστασή του ωστόσο ξέφυγε όταν αργά το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια της εργασίας του, εκείνος κλείστηκε στην τουαλέτα του 2ου ορόφου του κέντρου διαλογής δεμάτων, στο Κρυονέρι, σπάζοντας τα πάντα και λέγοντας ασυναρτησίες.

Για τουλάχιστον οκτώ ώρες παρέμεινε κλειδωμένος, με τους δικούς του ανθρώπους να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να τον πείσουν πως όλα θα πάνε καλά αρκεί να ανοίξει την πόρτα.

Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και ειδικού διαπραγματευτή, ώστε ο Πάνος Αργιανίδης να βγει από τον χώρο και να οδηγηθεί το Α.Τ Διονύσου.

Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και μόλις θα είναι σε θέση θα χρειαστεί να καταθέσει για το περιστατικό και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη συμπεριφορά.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook