Παρουσία πολύ κόσμου αλλά και εκπροσώπων των τοπικών αρχών, το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στο εντευκτήριο των εγκαταστάσεων του Ομίλου, εκδήλωση, κατά την οποία απένειμε πτυχία και έπαθλα.

Συγκεκριμένα, παρέλαβαν πτυχία οι 22 συνολικά αποφοιτήσαντες μαθητές της 35ης σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Χ. καθώς επίσης απονεμήθηκαν έπαθλα στα σκάφη τα οποία κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις για τη χρονιά που τελείωσε στο πρωτάθλημα που διοργάνωσαν από κοινού, Ν.Ο.Χ. και Ι.Ο.Χ.

Πιο αναλυτικά, Κύπελλα παρέλαβαν το σκάφος «Κορμοράνος» του Ν.Ο.Χ. με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη για την 1η θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας για το έτος 2011, όπως εξάλλου το 2ο, «Άνεμος» (κυβερνήτης ο Γρηγόρης Κνιθάκης) και το 3ο, Πανέφη (κυβερνήτης ο Μανόλης Μπαρμπόπουλος).

Ακόμα, απονεμήθηκαν τα Κύπελλα στους πρώτους τρεις νικητές στους αγώνες ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας που έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο καθώς και σε αυτόν της 15ης Ιανουαρίου.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή της βράβευσης των μικρών ιστιοπλόων του Ν.Ο. Χανίων, του Χρήστου Περβολαράκη ως ο καλύτερος αθλητής της χρονιάς και της 6χρονης Μαρίας Σηφάκη για την προσπάθεια που καταβάλλει στο τμήμα των αρχαρίων.

Την εκδήλωση καθοδήγησε ο υπεύθυνος ανάπτυξης ιστιοπλοΐας του Ν.Ο. Χανίων, Κωνσταντίνος Μανιουδάκης, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Η εκδήλωση ήταν πολύ τιμητική για τον Ν.Ο. Χανίων, γιατί συμμετείχε πολύς κόσμος. Παρόντες ήταν οι παράγοντες του τόπου μας που είχαν προσκληθεί, όπως ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Βουλγαράκης, ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, ο κ. Γιάννης Φίλης, ο αντιδήμαρχος Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης, εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου καθώς και αρκετοί άλλοι.

Σε αυτή την εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να βραβεύσουμε τα μικρά παιδιά από την ιστιοπλοΐα τριγώνου. Βραβεύσαμε τον καλύτερο αθλητή της χρονιάς που ήταν ο Χρ. Περβολαράκης και τη μικρότερη αθλήτρια, που είναι μόλις 6 ετών, τη Μαρία Σηφάκη για την προσπάθεια που καταβάλλει στο τμήμα των αρχαρίων να γίνει μία άξια κυβερνήτης! Επίσης, δόθηκαν έπαινοι στους υπολοίπους αθλητές της ομάδας των optimist».
nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook