Για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 53χρονου παιδοφιλου βιαστή του Κολωνού, Ηλία Μίχου, μίλησε στον Alpha η μητέρα της 12χρονης.

«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος, να πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Η μητέρα της ανήλικης μίλησε και για τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο 53χρονος στην κόρη της. «Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε τον κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού», συνέχισε.

«Από εκεί με στείλανε στη ΓΑΔΑ. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά, και την επόμενη ημέρα πήρα τη γυναίκα του στο messenger γιατί δεν είχα το κινητό της, μου είπε “Αχ τι να κάνουμε, να σταματήσει η κατρακύλα για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας”. Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε παρακαλώντας να μην πάω να το καταγγείλω, αλλά και ότι θα μου φέρει ψυχολόγους και θα με βοηθήσει οικονομικά», συμπλήρωσε.

«Απλώς εγώ θέλω… δεν ζητάμε ούτε χρήματα από αυτόν, ούτε τη βοήθεια του θέλουμε, ούτε έχει στηθεί πλεκτάνη, που κάθεται και λέει στην καταγγελία του, που δήλωσε ότι εγώ του στήνω πλεκτάνη για να του πάρω τα λεφτά», συνέχισε.

«Εγώ έχω πάει και έχω καταγγείλει με στοιχεία, με τα μηνύματα που έστελνε στο παιδί μου. Εγώ θα τον σκοτώσω. Εγώ αν γίνει κάτι και είναι έξω ελεύθερος και έχει κόσμο να τον καλύψει. Εγώ η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω. Ούτε με βοηθούσε όπως πήγε και είπε. Εμένα με τάιζε αυτός; Θα πεθάνω άμα με τάιζε αυτός. Εγώ πήγα 2-3 μέρες στο μαγαζί του. Εκεί που να δουλέψω για τα 10 ευρώ που μου έδινε για τις 3 ώρες που πήγαινα και καθάριζα; », κατέληξε η μητέρα της 12χρονης.

Η γιαγιά της ανήλικης είχε παρατηρήσει περίεργες συμπεριφορές

Η γιαγιά της ανήλικης -η μητέρα του πατέρα της- μίλησε στον Alpha και παραδέχτηκε πως ενώ δεν γνώριζε τον 53χρονο, πέρασε από το μαγαζί του στον Κολωνό και παρατήρησε περίεργες συμπεριφορές. Τότε, μάλιστα, του ζήτησε να σταματήσει να έχει συναναστροφές με την ανήλικη καθώς δεν την άρεσε αυτό που είδε.

«Έχω μάθει να λέω αλήθειες. Δεν τον γνώριζα αυτόν τον άνθρωπο, όμως πήγα μία ημέρα από εκεί και του είπα να έχει λιγότερες επαφές με τα παιδιά και ειδικά με την ……..! Τι θέλει και κάθεται τόσες ώρες; Λέει ότι έρχεται εδώ και κάνει κανένα θέλημα. Του είπα πως ό,τι θέλουν τα παιδιά θα παίρνει εμένα τηλέφωνο και δεν θέλω τίποτα να τους δίνει δωρεάν. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Είχα πει και στην εγγονή μου να μην πηγαίνει εκεί» δήλωσε η γιαγιά της 12χρονης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook