Με πολλά προβλήματα που εστιάζονται εξ΄ολοκλήρου στην αμυντική του γραμμή ο ΟΦΗ βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ στη Λιβαδειά με 19 παίκτες για την Κυριακάτικη (5.15 μ.μ Novasports 2) αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την πόλη της Βοιωτίας έγινε στο γήπεδο της Ηλιούπολης με τον Γιώργο Γεωργίου να μην δίνει το παρόν καθώς και σήμερα είχε ενοχλήσεις από το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί και μόνο με θαύμα θα προλάβει το ματς με τον Λεβαδειακό παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Αναστόπουλος τον συμπεριέλαβε στους 19 παίκτες που επέλεξε για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα απόντες κόντρα στον Λεβαδειακό θα είναι και οι τιμωρημένοι Ταυλαρίδης και Βάντο . Το μόνο ευχάριστο για τον Αναστόπουλο από την τελευταία προπόνηση ήρθε από τον Μίρνες Σίσιτς με τον Σλοβένο επιθετικό να λαμβάνει μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου και να τίθεται στην διάθεση του προπονητή του.

Η 19μελη αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αποτελείται από τους : Κάρολ, Βεζυρίδη, Χόρχε Λόπεθ, Γεωργίου, Ζόρντι Λόπεθ, Βερόν, Μποντόρ, Μπούρμπο, Μάντζιο, Γαλανόπουλο, Ζορμπά, Ζαχαράκη, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Καμπάνταη, Παπουλή, Πίτσο, Σίσιτς, και Σόουζα.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Με τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν η αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ κόντρα στον Λεβαδειακό σε μεγάλο βαθμό είναι προβλέψιμη . Ένα από τα ερωτηματικά είναι το αν θα παίξει σε τρίτο συνεχόμενο ματς κάτω από τα δοκάρια ο Βεζυρίδης που ήταν πολύ καλός τόσο με την Δόξα Δράμας όσο και στο Κύπελλο με τον Παναιτωλικό η επανέλθει ο Κάρολ κάτω από την εστία . Από εκεί και πέρα στην τετράδα της άμυνας δεξιά θα είναι ο Μπούρμπος, αριστερά ο Γαλανόπουλος και στο κέντρο οι Σόουζα και Πίτσος. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Βερόν με τον Κάλαϊτζιτς έχοντας μπροστά τους τον Ζόρντι Λόπεθ ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεξιά θα βρίσκεται ο Σίσιτς , αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook