Το απαγορευτικό απόπλου συνεχίζεται από τον Πειραία και προς την Κρήτη (και τούμπαλιν) λόγω της διατήρησης των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σε ισχύ τέθηκε από την Δευτέρα (17/10) το βράδυ το απαγορευτικό απόπλου από και προς τα λιμάνια του Πειραιά και της Κρήτης, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. Παρά το γεγονός ότι υπήρχε η πρόγνωση βελτίωσης των καιρικών συνθηκών την Τρίτη (18/10) το πρωί, κάτι τέτοιο δεν προέκυψε, αφού το νεότερο δελτίο καιρού δεν “ευνόησε” την αναχώρηση των πλοίων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Flashnews.gr, τα πλοία παραμένουν δεμένα στο λιμάνι της Σούδας, ενώ και στο λιμάνι Ηρακλείου διατηρείται το απαγορευτικό για τα πλοία που φεύγουν για Πειραιά, υπάρχει όμως άρση του απαγορευτικού απόπλου για τα πλοία που φεύγουν για Σαντορίνη.

Κάθε 6 ώρες στέλνεται νεότερη πρόγνωση του καιρού στα λιμεναρχεία της Κρήτης για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών. Νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει στις 12 το μεσημέρι, ωστόσο αν ο καιρός βελτιωθεί, τότε η άρση του απαγορευτικού δύναται να γίνει νωρίτερα.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο δρομολόγια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook