Σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου εξέπνευσε η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την διάθεση των αδιάθετων μετοχών που προέκυψαν μετά την κάλυψη του πρώτου γύρου της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσοστό 35,24%.

H επενδυτική εταιρεία Thrivest Holding Ltd, συμφερόντων των κ.κ. Δ. ΜπάκουΓ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου, είχε στείλει επιστολή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας, μέσω της οποίας γνωστοποιούσε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του συνόλου των αδιάθετων Νέων Μετοχών, μέχρι του ποσού των εξήντα πέντε εκατομμυρίων ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η πρόταση αυτή έγινε αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας της πρότασης δηλαδή που έλαβε από την επενδυτική εταιρεία Thrivest Holding Ltd, συμφερόντων των Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου, για την απόκτηση του συνόλου των αδιάθετων Νέων Μετοχών με ποσό εξήντα πέντε εκατομμυρίων ευρώ! Πλέον, προχωρούν οι διαδικασίες πιστοποίησης της συναλλαγής, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της ημέρας.

Δ. ΜπάκοςΓ. Καϋμενάκης και Α. Εξάρχου

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η επενδυτική εταιρεία Thrivest Holding Ltd καθίσταται πλέον ο μεγαλύτερος μέτοχος της τράπεζας με ποσοστό 33%!

Υπενθυμίζεται ότι οι νέες μετοχές προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας, όπως αυτή αποφασίστηκε στις 5/5/2022 από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook