Εξιχνιάστηκε η υπόθεση απαγωγής του 28χρονου δημοσιογράφου Ευάγγελου Ευαγγέλου, τον οποίο είχαν απαγάγει τον περασμένο Ιούνιο στους Αμπελόκηπους. Δράστες της απαγωγής είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας 47χρονος Αλβανός, ο οποίος και συνελήφθη, δύο υπήκοοι Μολδαβίας 30 και 26 ετών και ένα ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο.

Ο δημοσιογράφος είχε απαχθεί νωρίς το πρωί της 24ης Ιουνίου από το σπίτι του στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Οι δράστες τον κράτησαν για 16 ημέρες και, αφού η οικογένειά του κατέβαλε 1 εκατ. ευρώ ως λύτρα, τον απελευθέρωσαν.

Οι απαγωγείς, με την απειλή όπλων, τον κατέβασαν στο υπόγειο parking, του έβαλαν δύο κουκούλες στο κεφάλι, έδεσαν τα χέρια του με χειροπέδες και, αφού τον επιβίβασαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο τύπου βαν, τον οδήγησαν σε ερημική περιοχή της Βαρυμπόμπης, όπου παρέμεινε σε ομηρία μέχρι και τις 10 Ιουλίου.

Από την αστυνομία βρέθηκε και κατασχέθηκε το βαν, ιδιοκτησίας του 47χρονου συλληφθέντος, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί στην απαγωγή και αναγνωρίστηκε από τον 28χρονο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη σύλληψη και των υπόλοιπων τριών συνεργών του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook