Τα δύο από τα τέσσερα εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ εξασφάλισαν την Τετάρτη ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης και η Χερσόνησος που κέρδισαν με 5-1 και 1-0 αντίστοιχα τις αναμετρήσεις με τον Ζαρό και τον Γιούχτα αντίστοιχα.

Η μεγάλη έκπληξη έγινε στο Μαρτινέγκο όπου ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης συνέτριψε με 5-1 τον Ζαρό πετυχαίνοντας μια πανηγυρική πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης.

Ο Κοζορώνης στο 29΄ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Β. Πλεσίτη κάνοντας το 1-0 ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Ερασιτέχνη Εργοτέλη να προηγείται με 3-0 με τα τέρματα που σημείωσαν στο 37΄ ο Άλα και στο 42΄ ο Κούρτι.

Το ίδιο αποτελεσματικός ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερ. Εργοτέλης καθώς στο 60΄ ο Δωματάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ στο 66΄ ο Κούρτι έκανε το 5-0 με τον Γιούχτα να μειώνει το σκορ στο 77΄ με τον Τσαϊνη.

Η αναμέτρηση της Χερσονήσου με τον Γιούχτα κρίθηκε στην παράταση καθώς ο Βλάχος στο τρίτο λεπτό της παράτασης έκανε το 1-0 για το συγκρότημα του Αγγ. Βαρδάκη , ενώ ο Γιούχτας παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 91΄ είχε την μεγάλη ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι αλλά το σουτ του Αεράκη στο 101΄σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μουντράκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook