Η χανιώτικη ομάδα τονίζει ότι υπήρξαν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι που δεν επέτρεψαν τη συνέχιση της συνεργασίας. Ο Μπαξεβάνος, ένας προπονητής με σπάνιο ήθος, που είχε επιτυχημένη τετραετία στον Κισσαμικό (2013-17), επέστρεψε το καλοκαίρι στα Χανιά, σε δύσκολες (τότε) συνθήκες για την ομάδα αλλά τελικά αποδείχθηκε σύντομο το δεύτερο πέρασμά του από έναν τόπο που αγαπά ιδιαίτερα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο. Ο Σπύρος εργάστηκε στην ομάδα μας, γι’ ακόμα μια φορά, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματική ευσυνειδησία. Ωστόσο σοβαροί οικογενειακοί λόγοι, τους οποίους ευχόμαστε να ξεπεράσει σύντομα, δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει το έργο του. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του, τόσο στο παρελθόν όσο και τη φετινή χρονιά, και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνουν προσωρινά και από κοινού ο βοηθός προπονητής Νίκος Μαναρώλης και ο τιμ μάνατζερ Σταύρος Λαμπράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook