Την ήττα με 3-0 γνώρισε το Σάββατο το βράδυ ο Εργοτέλης στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο Ολυμπιακό σε ένα ματς όπου η κρητική ομάδα στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο που έληξε 0-0 αλλά στη συνέχεια λύγισε από τις δύο μαζεμένες αποβολές με τον Κάκο να αφήνει με 9 παίκτες τον Εργοτέλη αποβάλλοντας από το παιχνίδι στο 56΄ και στο 60΄τους Χίμπλιγκερ και Μπουχαλάκη.

Η εικόνα του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης δέχθηκε μεγάλη πίεση από τον Ολυμπιακό και στάθηκε τυχερός στις φάσεις που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 7΄ και στο 40΄ με τον Πάντελιτς και στο 12΄ του Ντιόγκο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Εργοτέλη να χάνει σημαντική ευκαιρία να κάνει το 0-1 με σουτ του Λεάλ που πέρασε μόλις άουτ .

Στο 56΄ ο Κάκος ανακάλυψε φάουλ του Χίμπλιγκερ και χωρίς δισταγμό του έβγαλε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας με δέκα παίκτες τον Εργοτέλη.

Ένα λεπτό αργότερα στο 57΄ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Πάντελιτς

Στο 60΄ ο Κάκος άφησε με 9 παίκτες τον Εργοτέλη δείχνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπουχαλάκη για το φάουλ πάνω στον Ιμπαγάσα.

Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου που δεν μπορούσε να αντιδράσει στη συνέχεια του αγώνα έχοντας 9 παίκτες στο γήπεδο και δέχθηκε άλλα δύο τέρματα στο 65΄ με την κεφαλιά του Μέλμπεργκ και στο 90΄ με σουτ του Φετφατζίδη.

Ολυμπιακός (Ε. Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μανιάτης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ (83\’ Παπάζογλου), Ιμπαγάσα (69\’ Μακούν), Πάντελιτς, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ορμπάϊθ, Ντιόγκο, Αμπντούν (74\’ Φετφατζίδης).

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλιγκερ, Δάρλας (51\’ Γιαλούσης), Λεάλ, Κατσικοκέρης, Μπουχαλάκης, Κυριακίδης, Ολίσε, Μπούντιμιρ (62\’ Γιοβάνοβιτς), Σασιασβίλι (55\’ Τζανακάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook