Ξέρει πώς να φοράει το καπέλο της σωστά η Kate Middleton – προφανώς – καθώς σύμφωνα με ψηφοφορία η Δούκισσα του Κέιμπριτζ συγκέντρωσε το 91% των προτιμήσεων και στέφθηκε η \”Προσωπικότητα με Καπέλο του 2011\” (Hat Person of the Year). Η ψηφοφορία διεξήχθη online και τον διοργάνωσε το Headwear Association, με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

\"\" \"\"

Η Kate νίκησε εγχώριες εκπροσώπους καπέλων, όπως η Zoe Saldana και η Νe-Υο. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί καν χρειάστηκε να γίνει ψηφοφορία, καθώς το αποτέλεσμα θεωρείτο ούτως ή άλλως βέβαιο. Μετά τον αρραβώνα της τον Σεπτέμβριο του 2010 η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επηρεάζει τις εγχώριες – κυρίως – τάσεις της μόδας αλλά έγινε και η ίδια στόχος κριτικής και της fashion police, που αναζητεί να βρει τα στιλιστικά της ψεγάδια.

\"\"  \"\"

Η Kate πέτυχε να κάνει ευρέως γνωστούς σχεδιαστές καπέλων, ένα αξεσουάρ που προτιμάται ιδιαίτερα στη Μεγάλη Βρετανία. Η Δούκισσα, όχι μόνο ως Βρετανίδα αλλά και ως \”γαλαζοαίματη\” πλέον μελετά ιδιαίτερα το καπέλο που θα φορέσει με το ανάλογο ένδυμα και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως. Η αλήθεια είναι πως όποιο είδος καπέλου κι αν φορέσει καταφέρνει να συγκεντρώνει πολύ θετικά σχόλια.

  \"\" \"\"

Εκτός από τους ήδη καταξιωμένους και παγκοσμίως αναγνωρισμένους σχεδιαστές καπέλων, Philip Treacy και Sylvia Fletcher of Lock & Co, λγότερο γνωστοί καπελοποιοί χαίρονται να προσφέρουν καπέλα στην Kate, η οποία πραγματικά απολαμβάνει να φορά και να τα κάνει μόδα. Πλέον ιδιαίτερα αναγνωρίσιμοι είναι και οι Rose Cory και Vivien Sheriff.

\"\" \"\"

Γάμοι, βαφτίσεις, επίσημες εμφανίσεις, συγκεντρώσεις, οι ιπποδρομίες του Άσκοτ, η κυριακάτικη θέα Λειτουργία… όλες είναι αφορμές ώστε η κομψή Δούκισσα του Κέιμπριτζ να εμφανιστεί με ένα διαφορετικό καπέλο που κερδίζει τις εντυπώσεις.

\"\"

Το Headwear Association εξυμνεί την Kate, η οποία κατάφερε να ξανακάνει το καπέλο μόδα στις ΗΠΑ, καθώς το αξεσουάρ αυτό θεωρείτο παλιομοδίτικο και ξεπερασμένο. Λόγω όμως του Kate effect επανήλθε στο επίκεντρο του γυναικείου ενδιαφέροντος και σιγά σιγά επανακτά το χαμένο έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών ως βασικό αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας τους.

\"\" \"\"

Το Headwear Association ιδρύθηκε το 1908 και θεωρείται το παλαιότερο στη βιομηχανία της μόδας. Αποστολή του είναι να προωθεί το συγκεκριμένο αξεσουάρ παγκοσμίως, ενώ η Kate αποτελεί την τρίτη τιμηθείσα με τον συγκεκριμένο τίτλο. Παλαιότεροι νικητές ήταν οι Johnny Depp και Brad Pitt.

\"\" \"\"

(Real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook