Ο Γιούχτας είναι ο μεγάλος κερδισμένος της 11ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής καθώς η ομάδα των Αρχανών επικράτησε με 1-0 στις Αρχάνες της Αναγέννησης Ιεράπετρας την ίδια ώρα που το μεγάλο Ηρακλειώτικο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον ΠΟΑ έληγε ισόπαλο 1-1 με τις δύο ομάδες να χάνουν από δύο σημαντικούς βαθμούς.

Ο Γιούχτας με αυτή την ισοπαλία έφτασε στο +4 από τον Ηρόδοτο και συνεχίζει να οδηγεί μόνος πρώτος την κούρσα του πρωταθλήματος.
Στα άλλα παιχνίδια της σημερινής ημέρας ισόπαλα 1-1 έληξαν τα Ηρκαλειώτικα ντέρμπι ανάμεσα στον Πατούχα και τον Ζαρό και τον ΠΑΟΚρουσώνα και την Χερσόνησο.

Στο Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ρεθυμνιακό και την Επισκοπή οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 1-2 που τους κρατάει ζωντανούς στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Σημαντική νίκη επί της Ασή Γωνιάς με 0-2 πέτυχε η ομάδα των Ασιτών που σημείωσε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Τέλος σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία σημείωσε ο ΑΟΑΝ που επικράτησε με 1-0 του Μινώταυρου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου του Περιφερειακού :

Γιούχτας- Αναγέννηση Ιερ. 1-0 (16΄πεν. Σκουλούδης)

Ηρόδοτος – ΠΟΑ 1-1 (40΄πεν. Παπαδάκης – 57΄ Συσκάκης)

Ασή Γωνιά – Ασίτες 0-2 (47’ Τσερεβελάκης, 70΄ Σταυρακάκης)

Πατούχας – Ζαρός 1-1 (33΄ Κουτεντάκης, 15΄ Γκουτσέλης)

Ρεθυμνιακός – Επισκοπή 1-2 (92΄ Κουριανός- 53΄Αντιασβίλι, 80΄ Χνάρης)

ΠΑΟΚρουσώνα – Χερσόνησος 1-1 (7΄ Σαλταπίδας, 30΄ Βλάχος)

ΑΟΑΝ- Μινώταυρος 1-0 (58΄ Δήμας)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook