Άλλο ένα θανατηφόρο δυστύχημα προκάλεσε η ανάγκη για φτηνές πηγές θέρμανσης, εξαιτίας της ανέχειας και της υψηλής τιμής του πετρελαίου που στρέφουν όλο και περισσότερους πολίτες στην αναζήτηση καυσόξυλων για τις σόμπες ή τα τζάκια τους!

Θύμα, αυτή τη φορά όπως αναφέρει το flashnews.gr, ήταν μια γυναίκα, η οποία προσπαθούσε να κόψει ξύλα  στην περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας! Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, το δέντρο που έκοβε η άτυχη 47χρονη έπεσε πάνω της και την καταπλάκωσε μπροστά στα μάτια άλλων υλοτόμων. Εκείνοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την τραυματισμένη γυναίκα και ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της.

Ένας 40χρονος εργαζόμενος άνδρας στο Νότιο πεδίο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εργασίας του όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στο κενό από την ταινία ενός αποθέτη του ορυχείου. Αμέσως, διακομίστηκε στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με τους γιατρούς

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook