Η φετινή διοργάνωση του 100% Hotel Show επιβεβαίωσε ότι αποτελεί την κατ’ εξοχήν Έκθεση για Ξενοδοχειακές Επενδύσεις (είτε αυτές αφορούν νέα Κατασκευή είτε Ανακαίνιση κάποιας Ξενοδοχειακής Μονάδας), προσελκύοντας Νέους Επενδυτές μικρής και μεγάλης κλίμακας και παρέχοντας αντίστοιχα ολοκληρωμένο φάσμα προτάσεων και πληροφοριών για την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων.

Επιπλέον, το 100% Hotel Show 2022 χαρακτηρίστηκε από υψηλή και ποιοτική επισκεψιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, αφού υπήρχε μια σταθερή, αυξημένη ροή προσέλευσης, ενώ οι επισκέπτες ήταν στο σύνολό τους Επαγγελματίες του Τουρισμού και Νέοι Επενδυτές με μελετημένες και καταγεγραμμένες ανάγκες που αναζητούσαν συγκεκριμένες λύσεις, με αποτέλεσμα να διενεργηθούν αποτελεσματικές επαφές με τους Εκθέτες και να διευθετηθούν νέες συνεργασίες.

Παράλληλα, η φετινή Έκθεση ήταν από όλες τις απόψεις μια επετειακή, εορταστική διοργάνωση, καθώς η ομάδα της διοργανώτριας εταιρείας Demand Fairs & Media τη σχεδίασε με τέτοιον τρόπο, ώστε να επικρατεί ένα συνολικά εορταστικό κλίμα, με αναδρομές στις παλαιότερες διοργανώσεις μέσω αναφορών μνήμης σε διάφορα σημεία της πορείας του επισκέπτη, αλλά και κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής των 100% Hotel Design Awards.

Τα 100% Hotel Workshops αποτέλεσαν για άλλη μια φορά σημαντικό συστατικό της Διοργάνωσης

Τα Workshops του 100% Hotel Show 2022 ήταν πλουσιότερα σε περιεχόμενο από κάθε άλλη φορά. Την πολύ προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα θεματολογιών, αλλά και τις εξαιρετικά προετοιμασμένες παρουσιάσεις από τους ομιλητές, παρακολούθησε ένας πολύ υψηλός αριθμός συμμετεχόντων, καθώς τα περισσότερα Workshops παρουσιάστηκαν σε μια γεμάτη Αίθουσα χωρητικότητας 300 καθημένων, επιβεβαιώνοντας ότι, κάθε χρόνο, τα 100% Hotel Workshops αποτελούν το μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Ξενοδοχειακό Γεγονός της χρονιάς.

Τα 100% Hotel Design Awards και η Τελετή Απονομής τους εντυπωσίασαν και φέτος

Ο Διαγωνισμός 100% Hotel Design Awards αποτέλεσε, για 9η συνεχή Διοργάνωση, ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της Έκθεσης, με υψηλού επιπέδου συμμετοχές από καταξιωμένα Αρχιτεκτονικά Γραφεία και εξαιρετικά Ξενοδοχειακά Projects.

Η Τελετή Απονομής, που σηματοδότησε και το επίσημο Opening της Έκθεσης, χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη σε όλη την ιστορία του θεσμού, με υψηλό αριθμό θεατών, οι οποίοι έγιναν τμήμα αυτής της ιδιαίτερης Γιορτής της Ξενοδοχειακής Αρχιτεκτονικής, υποδεχόμενοι με ενθουσιασμό και έντονο παλμό τις short listed συμμετοχές και τους νικητές των 100% Hotel Design Awards, αλλά και του (ιδιαίτερου και … ανατρεπτικού) Διαγωνισμού Σχεδιασμού “Out of the Box… In a Box”.

Highlight της βραδιάς της Τελετής Απονομής αποτέλεσε επίσης η βράβευση της Ρίας Βογιατζή και του γραφείου Elastic Architects ως “100% Hotel Architect of the Year”, εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τον θεσμό της βράβευσης του Αρχιτέκτονα της Χρονιάς από το 100% Hotel Show, σε κάθε Διοργάνωσή του.

Η 10η διοργάνωση του 100% Hotel Show ανήκει πια στην ιστορία, αφήνοντας πίσω της έναν απόηχο δημιουργικού ενθουσιασμού, πληρότητας και ανυπομονησίας για το 100% Hotel Show 2023!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook