Εντόπισε τον αδερφό του σε φωτογραφία δημοσιεύματος για τη διάσωση περίπου 400 μεταναστών νότια της Παλαιόχωρας Χανίων τα ξημερώματα της Τρίτης και επικοινώνησε με το flashnews.gr για να ζητήσει να του μιλήσει και να δει αν είναι καλά.

Όπως υποστηρίζει ο άνδρας που μας έστειλε μήνυμα (στο προφίλ του εμφανίζει καταγωγή από Πακιστάν αλλά εμφανίζει τόπο διαμονής χώρα της Ευρώπης) εντόπισε τον αδερφό του σε φωτογραφία δημοσιεύματος για τη διάσωση των μεταναστών στην Παλαιόχωρα.

Έστειλε λοιπόν μήνυμα στο flashnews.gr με τα δημοσιεύματα υποστηρίζοντας ότι είδε στις φωτογραφίες τον αδερφό του, που ονομάζεται Shakeel Rashid.

Όπως ισχυρίστηκε στα μηνύματα που μας έστειλε, ήξερε ότι ο αδερφός του έφυγε από τη Λιβύη για να φτάσει με το αλιευτικό σκάφος μαζί με άλλους δυο συγγενείς του στην Ιταλία, προκειμένου να βρει δουλειά.

Ωστόσο είδε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και σε διεθνή μέσα, ότι στο σκάφος μέσα στους εκατοντάδες μετανάστες, βρισκόταν και ο αδερφός του. (Μας έστειλε μάλιστα τη φωτογραφία από το δημοσίευμα στο οποίο μας δείχνει σε μεγέθυνση, ποιος είναι ο αδερφός του, ωστόσο δεν επιθυμεί τη δημοσίευση της εικόνας).

Ο ίδιος ζητά να του μιλήσει και να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί του, για να δει αν είναι καλά και να τον βοηθήσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook