Μια συνάντηση ιδιαίτερης σημασίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κτίριο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου όπου βρέθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου και συζήτησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο του ΕΒΕΗ, Μανώλη Αλιφιεράκη.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως η στήριξη της Τράπεζας Πειραιώς στις επιχειρήσεις, κάθε μεγέθους, του νομού Ηρακλείου ενώ ο κ. Μεγάλου τόνισε στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της συζήτησης πως πρόθεση είναι να υπάρξει, όσο το δυνατόν περισσότερο, γίνεται μεγαλύτερη συμμετοχή στις επιχειρήσεις του νησιού.

Όπως τόνισε ο Χρήστος Μεγάλου: “Επισκεφτήκαμε το Ηράκλειο και το Επιμελητήριο Ηρακλείου ώστε να συζητήσουμε την μεγάλη συμμετοχή που έχει η Τράπεζα Πειραιώς στην οικονομία της Κρήτης, την χρηματοδότηση που κάνουμε και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε και τώρα και στο μέλλον σε όλη την βιομηχανία της Κρήτης, είτε είναι βιομηχανικές εταιρείες, είτε είναι μικρομεσαίες, είτε μικρές. Η Τράπεζα Πειραιώς έχει 25 καταστήματα στην Κρήτη και είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα που έχουμε σε όλη την Ελλάδα, είναι η τράπεζα που έχει την μεγαλύτερη συμμετοχή στην οικονομία και θα εξακολουθήσουμε να έχουμε στα επόμενα χρόνια. Αυτά συζητήσαμε με τον κύριο Αλιφιεράκη, θα είμαστε δίπλα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και τα 20.000 μέλη του και θέλουμε να συμμετέχουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, στην ανάπτυξη της Κρήτης τα επόμενα χρόνια”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook