eurokinissi

Στη σύλληψη 3 αντρών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλεια Ρεθύμνης το βράδυ της Πέμπτης σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου ένας 46χρονος να κινείται με ένα αυτοκίνητο. Στη συνέχεια ο 46χρονος πλησίασε έναν άλλον άντρα 46 ετών και τον προμήθευσε με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Τότε οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή των δυο φερόμενων δραστών και κατασχέθηκαν 50 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 785 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και τρία κινητά τηλέφωνα.

Λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Οι έρευνες αυτές πραγματοποιήθηκαν σε εγκαταλελειμμένο χώρο σπιτιού, που χρησιμοποιούσε ο πρώτος 46χρονος ως «καβάτζα» για να κρύβει ναρκωτικά.

Στο χώρο αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 1.051 γραμμάρια κάνναβης.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ερευνά σε ένα ακόμα σπίτι που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο πρώτος φερόμενος ως δράστης και έμενε ο τρίτος άντρας που συνελήφθη.

Στο συγκεκριμένο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 2 υποπολυβόλα όπλα,
• 2 πιστόλια,
• 4 κυνηγετικά όπλα,
• 9 γεμιστήρες,
• 395 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,

Επιπλέον, στο σπίτι του δεύτερου 46χρονου κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Κατασχέθηκε επίσης το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook