Εκτός του ότι ο αγώνας μπορεί να κρίνει πολλά όσον αφορά στην έξοδο του Εργοτέλη στην Ευρώπη, υπάρχει και ο αντίπαλος που αναμφίβολα μπορεί να τραβήξει στο γήπεδο οποιονδήποτε φίλαθλο.

Η ΑΕΚ ζήτησε 1500 εισιτήρια ενώ και στον Εργοτέλη πιστεύουν ότι αν και ο καιρό το επιστρέψει, οι εξέδρες του Παγκρητίου θα έχουν πάρα πολύ κόσμο.

Την Τρίτη το πρωί η διοίκηση των κιτρινόμαυρων εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι η γενική είσοδος θα είναι στα 10 ευρώ ενώ γυναίκες και παιδιά κάτω των 15 ετών θα μπαίνουν ελεύθερα.

Αναλυτικά

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα, (Κυριακή στις 17:15) Εργοτέλης – ΑΕΚ με γενική είσοδο 10 ευρώ, από τα παρακάτω σημεία: Γραφεία ΠΑΕ (Στεργιογιάννη 1, τηλ: 2810 313959) και Μαρτινέγκο (Ν. Πλαστήρα 1, τηλ 2810 222246). 

Η είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών είναι ελεύθερη εκτός από τη θύρα 1. 

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πρεσβεύει την αντίληψη ότι το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και διασκέδαση που απευθύνεται σε όλους και για αυτό ορίζει την χαμηλότερη τιμή εισιτηρίων μεταξύ όλων των αγώνων της Super League».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook