Νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα νότια, περιμένουμε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 10 έως 17 βαθμούς και στα ορεινά από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά, κυρίως στα δυτικά, σχεδόν θυελλώδεις, με τάσεις ενίσχυσης από τα δυτικά τη νύχτα.

Χανιά
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χανιά σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 3/2, προβλέπεται συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα το βράδυ, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 3/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ηράκλειο
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 3/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
 
Αραιές νεφώσεις θα υπάρχουν και στον Άγιο Νικόλαο απόψε, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 3/2, προβλέπεται συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4-5 μποφόρ.

(meteo.gr)
»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook