Ένα χωρισμός και ένα νέο έρωτα φαίνεται πως έχει ζήσει το τελευταίο διάστημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής (02/12) στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εδώ και λίγο καιρό δεν είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και πως οι δυο τους έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο δρόμος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη φέρεται να έχει νέο όνομα αυτό του Γρηγόρη Μόργκαν.

Ποιος είναι όμως ο γοητευτικός Γρηγόρης Μόργκαν που φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη;

Ο Γρηγόρης Μόργκαν έχει διπλή καταγωγή, καθώς ο πατέρας του είναι Αμερικανός ενώ η μητέρα του κατάγεται από την Καβάλα.

Είναι 43 ετών. Λατρεύει τη μουσική και έχει τον ρόλο του ντράμερ στο συγκρότημα BARB WIRE DOLLS. Του αρέσει το surf και τα ταξίδια.

Μέχρι την ηλικία των 25 έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ. Ο ίδιος πιστεύει πως είναι ανοιχτόμυαλος και ότι προσαρμόζεται εύκολα ενώ αυτό που αναζητά στους ανθρώπους είναι η αυθεντικότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Krash Doll🤙 (@morgan.grigoris)

Δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους του. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει χορτοφάγος και πιστεύει στη δύναμη του μυαλού

‪Ο Γρηγόρης Μόργκαν είχε λάβει μέρος στο Nomads και στο τρέιλερ είχε πει χαρακτηριστικά: «Ζω στο LA, λατρεύω το σερφ, αγαπώ ό,τι είναι αυθεντικό. Και όταν είμαι στην σκηνή με την μπάντα μου; Εγώ δίνω τον ρυθμό»

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook