Αναγνωρίστηκαν  άλλα τρία μέλη της σπείρας με τις… μαξιλαροθήκες, που είχαν ρημάξει τα σπίτια της Μεσσηνίας, αλλά και ο κλεπταποδόχος τους. Ήδη ο αριθμός των διαρρήξεων που εξιχνιάστηκαν έφτασε τις 34 και οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς υπάρχουν στοιχεία ότι έχουν διαπράξει πολύ περισσότερες!

Μετά  τις συλλήψεις των δυο νεαρών  τσιγγάνων ηλικίας 21 και 22 χρόνων, στην δικογραφία προστέθηκαν άλλοι τρεις ηλικίας 28, 28 και 35 χρόνων. Μάλιστα, ένας από τους πέντε ήταν μέλος και άλλης σπείρας που είχε εξαρθρωθεί το Δεκέμβριο του 2010, μετά από μια σειρά διαρρήξεων σε κοσμηματοπωλεία της Καλαμάτας, της Κυπαρισσίας και των Γαργαλιάνων!

Στη  δικογραφία περιλαμβάνεται και ακόμη ένα άτομο που κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, καθώς αγόραζε… κοψοχρονιά τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα που έκλεβε η σπείρα. Από τις περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, προκύπτει ότι από τα 34 σπίτια που είχαν διαρρήξει το τελευταίο δίμηνο στην Καλαμάτα, την Πιπερίτσα, την Μεσσήνη, το Ξυροκάμπι και τις Γουλιμίδες, είχαν κλέψει συνολικά μετρητά ύψους 14.400 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 95.000 ευρώ περίπου, τα οποία… ξεπούλησαν αντί 3.000 ευρώ!

 Μεταξύ  των κλοπιμαίων είναι και δυο κινητά, δυο φορητοί υπολογιστές, μία βιντεοκάμερα, είδη οικιακής χρήσης, πολλές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και δυο κυνηγητικά όπλα, τα οποία οι δράστες έβαζαν σε μαξιλαροθήκες τις οποίες έπαιρναν από τα σπίτια για να τα μεταφέρουν εύκολα!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook