Την Κυριακή 5-2-2012 στις 11:00 πμ η Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλου θα πραγματοποιήσει δενδροφύτευση στην περιοχή της Ρούσας Λίμνης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαρδατίου και Ρούσας Λίμνης.

Στη συνέχεια θα υπάρξει επίσκεψη σε έναν όμορφο αλλά παραμελημένο υγρότοπο, το Μάμαλο, με ποταμάκι λίγο πιό πάνω. Σκοπός στον δεύτερο χώρο είναι να εκτιμηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να κάνει άμεσα ο Δήμος, ώστε το Μάμαλο να γίνει χώρος αναψυχής αντί για χώρος εναπόθεσης μπαζών που είναι τώρα όπως αναφέρει με σχετική ανακοίνωσή της.

Επίσης:
Καλεσμένοι θα είναι ο Αντιδήμαρχος κο Ν. Αφορδακός και το Τοπικό Συμβούλιο της Κριτσάς.

Ευπρόσδεκτη είναι η προσφορά εργαλείων για σκάψιμο / καθάρισμα και κάποια σνακ ή αναψυκτικά για το πικ-νικ στο Μάμαλο. Σημαντικό είναι η επιμόρφωση των παιδιών με τη δράση αυτή. Περιμένουμε και τους μικρότερους!

Αυτές τις μέρες είχε και έχει πολύ τρέξιμο (ΑΠΕ Ιεράπετρα-Βραχάσι, ΚΠΕ Αλμυρός, Δενδροφυτεύσεις, κλπ) και τις επόμενες ακόμα περισσότερο. Η παρουσία μεγάλου μέρους της Οικολογικής Κίνησης είναι αναγκαία ώστε οι δράσεις που έπονται να έχουν αποτέλεσμα.