Ένταση δημιουργήθηκε στην σημερινή εκδίκασης της έφεσης για το θέμα του Μανόλη Ψωμά, ο οποίος σε πρώτη φάση έχει δικαιωθεί από την αρμόδια επιτροπή και πλέον απομένει η απόφαση της έφεσης που έχει κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ. 
Σε περίπτωση που η Δευτεροβάθμια, απορρίψει την έφεση, τότε ο Ρεθυμνιώτης κεντρικός αμυντικός θα πρέπει να πάρει από τους ασπρόμαυρους το ποσό όλου του συμβολαίου του που φτάνει τις 120.000 ευρώ αν και χθες, που εκδικάστηκε η υπόθεση φημολογείται πως ζήτησε 150.000 ευρώ.
Το σήριαλ αναμένεται να λάβει τέλος την ερχόμενη Τετάρτη κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον ΟΦΗ αφού δεν μπορεί να εκδοθεί το δελτίο του αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει το θέμα της έφεσης. Και βέβαια μέχρι τότε θα πρέπει οι νομικοί του ΟΦΗ να καταθέσουν τα υπομνήματα. Πάντως από την σημερινή διαδικασία δεν έλειψε η ένταση αφού αναφερόμενος στον νομικό εκπρόσωπο Μανόλη Φωτάκη του είπε: 
«Δεν τα ξέρεις τα πράγματα πως έχουν. Κόντεψαν να μου βγάλουν το σπίτι σε πλειστηριασμό . Θα δεις ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες του ΟΦΗ τον δικό μου δρόμο. Θα φύγουν και άλλοι παίκτες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook