Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής \”Μες στην καλή χαρά\”, το πρωί της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε πως σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από μία ημέρα που \”άλλαξε την ιστορία της τηλεόρασης\” και συγκεκριμένα \”άλλαξε την ιστορία του Alpha\”.

Ήταν 5 Φεβρουαρίου 2011, όταν με καλεσμένο τον νικητή του Big Brother, Γιάννη Φουκάκη, ο Θέμης Γεωργαντάς άρχισε να δοκιμάζει Κρητική ρακή με αποτέλεσμα να μεθύσει κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Τότε τα ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα της εκπομπής έκαναν τον γύρο των εκπομπών όλες της τηλεόρασης, κάνοντας τον γνωστό παρουσιαστή πρόσωπο των ημερών.

Το πρωί της Κυριακής, ένα χρόνο μετά το συμβάν, η παρουσιάστρια της εκπομπής οργάνωσε μια έκπληξη στην καλό της φίλο και συνεργάτη, αφού μετά τη μικρή παρουσίαση της \”επετείου\” μπήκε στο στούντιο ένα συγκρότημα χορευτών και μουσικών παραδοσιακής Κρητικής μουσικής προσφέροντας στην παρέα της εκπομπή και πάλι άφθονη ρακή. Μάλιστα, μετά την παρουσίαση του συγκροτήματος οι συνεργάτες της εκπομπής, που είχαν πέσει \”θύματα\” της ανεβασμένης διάθεσης του Θέμη Γεωργαντά ένα χρόνο πριν, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής για εκείνη τη μέρα. Ο ίδιος ο παρουσιαστής φόρεσε μάλιστα ένα t- shirt  που έφραφε: «Raki Connecting People (η ρακή ενώνει τους ανθρώπους)»!


(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook