Απατεώνες έβαλαν στο στόχαστρό τους έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές στίβου όλων των εποχών, τον Γιουσέιν Μπολτ με αποτέλεσμα εκατομμύρια δολάρια να κάνουν φτερά από τον λογαριασμό του.

Ο μάνατζερ του Nugent Walker δήλωσε στην εφημερίδα Gleaner ότι η υπόθεση απάτης στην επενδυτική εταιρεία Stocks and Securities Limited (SSL) εξετάζεται από το τμήμα οικονομικών ερευνών της Τζαμάικα και την Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Guardian.

«Έχουν ληφθεί όλα τα σχετικά μέτρα για να φτάσουμε στην άκρη του νήματος. Είναι πελάτης πάνω από 10 χρόνια και εξετάζεται ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό του» δήλωσε ο Walker προσθέτοντας ότι λόγω της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν μπορεί να αποκαλύψει τα ποσά που εκλάπησαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ένας υπάλληλος της εταιρείας φέρεται να μπλέκεται με το κύκλωμα της απάτης. Ο Μπολτ, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2017, έχει ακόμα αρκετές προσοδοφόρες συμφωνίες με χορηγούς. Μάλιστα μόνο το 2016 κέρδισε 33 εκατ. δολάρια.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook