Φωτογραφία Reuters

Και άλλες σελίδες απόρρητων εγγράφων βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο δίπλα στο γκαράζ του οικογενειακού σπιτιού του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στο Ντέλαγουερ, από την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος επί Μπαράκ Ομπάμα, ανακοίνωσε σήμερα (14.1.2023) ο Λευκός Οίκος.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, πρόκειται για 5 νέες σελίδες απόρρητων εγγράφων που βρέθηκαν στο σπίτι του Τζο Μπάιντεν, δυσχεραίνοντας τη θέση του Αμερικανού προέδρου ενώ ετοιμάζει δειλά δειλά την καμπάνια του για την επανεκλογή του στο «τιμόνι» των ΗΠΑ.

Τα έγγραφα, που χρονολογούνται από την περίοδο της αντιπροεδρίας του Τζο Μπάιντεν επί κυβερνήσεως του Μπαράκ Ομπάμα, βρέθηκαν μετά την έλευση επί τόπου το βράδυ της Πέμπτης του νομικού συμβούλου της προεδρίας Ρίτσαρντ Σάουμπερ, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ιδίου.

Οι πέντε σελίδες προστίθενται στους υπόλοιπους φακέλους που βρέθηκαν στην ιδιωτική κατοικία, την ύπαρξη των οποίων ο Λευκός Οίκος έκανε γνωστή την Πέμπτη, καθώς και σε άλλα απόρρητα έγγραφα που βρέθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο σε γραφείο στην Ουάσινγκτον.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook