Σε ένα παιχνίδι όπου η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας δύο τέρματα , την ίδια ώρα που καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο ΟΦΗ δεν είχε την τύχη με το μέρος του με την μπάλα να σταματάει δύο φορές στα δοκάρια του Κρέσιτς.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε τελικά να αποδράσει με το διπλό από το «Γεντί Κουλέ» κερδίζοντας με 0-2 παίρνοντας μια σημαντική νίκη που τον απομάκρυνε έξι πόντους από τον ΟΦΗ .

Η εικόνα του αγώνα

Η χρησιμοποίηση του Μπούρμπου σε ρόλο αμυντικού χαφ δεν βγήκε στο πρώτο μέρος στον Αναστόπουλο με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πάρει το χώρο του κέντρου και να δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του εξαιρετικού για ακόμη μια φορά Βεζυρίδη.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 0-1 στο 11΄ με τον Βεζυρίδη να αποκρούει σωτήρια το πλασέ του Σαλπιγγίδη .

Ότι δεν κατάφερε ο Σαλπιγγίδης στο 11΄ το πέτυχε στο 24΄ ο Γιάννου. Ο Κάλαϊτζιτς έκανε λάθος μεταβίβαση έξω από την περιοχή του ΟΦΗ ο Φωτάκης έπιασε ένα δυνατό σουτ ο Βεζυρίδης απέκρουσε εντυπωσιακά αλλά στην επαναφορά ο Γιάννου μόνος του μέσα στην περιοχή με νέο σουτ έκανε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» άσκησε πίεση για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και το κατάφερε στο 38΄ όταν ο Σαλπιγγίδης βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Γιάννου αυτός έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Ταυλαρίδη και παρά την προσπάθεια του Βεζυρίδη κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-2 που ήταν και το σκορ για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος των Χόρχε Λόπεθ και Βερόν στο παιχνίδι άλλαξε την εικόνα του ΟΦΗ στη μεσαία γραμμή και άλλαξε παράλληλα και την εικόνα του αγώνα.

Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η τύχη δεν του χαμογέλασε σε τέσσερεις κλασικές ευκαιρίες.

Η πρώτη ήταν στο 55΄ με τον Κρέσιτς να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Μπούρμπου. Δέκα λεπτά αργότερα ο Παπουλής ελίχθηκε ωραία από τα αριστερά και από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κρέσιτς με τον Χόρχε Λόπεθ στην επαναφορά να αστοχεί σε κενό τέρμα.

Στο 77΄ ο ΟΦΗ έχει και δεύτερο δοκάρι και πάλι με τον Παπουλή να μπαίνει ωραία από τα δεξιά να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κρέσιτς.

Στο 81΄ και πάλι ο Κρέσιτς είπε όχι στην κοντινή κεφαλιά του Ταυλαρίδη αποκρούοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ , με τον ΠΑΟΚ να χάνει από την μεριά του μεγάλη ευκαιρία με τον Γιάννου στις καθυστερήσεις αλλά τον Βεζυρίδη να λέει όχι στον νεαρό επιθετικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Βάντο (65\’ Βερόν), Κάλαϊτζιτς (73\’ Ζορμπάς), Καμπάνταης (46\’ Χόρχε Λόπεθ), Γεωργίου, Παπουλής, Μπούρμπος, Σίσιτς, Ζόρντι Λόπεθ.

ΠΑΟΚ (Λ. Μπόλονι):
Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (82\’ Μπαλάφας), Μαλεζάς, Λίνο (73\’ Νιμανί), Φωτάκης, Ίβιτς (69\’ Τσουκαλάς), Σνάουτσνερ, Γιάννου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook