Τον δρόμο της φυλακής πήραν δύο άτομα, Μαροκινής καταγωγής που ήταν μεταξύ των τεσσάρων συνολικά που οργάνωσαν και διέπραξαν ληστεία σε σπίτι γυναίκας, αρπάζοντάς της ποσό 45 χιλιάδων ευρώ και κοσμήματα.

Ο ένας, 45 ετών κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ ο δεύτερος 39 ετών, αφέθηκε μεν ελεύθερος για τη συγκεκριμένη πράξη αλλά οδηγήθηκε στη φυλακή για άλλα αδικήματα.

Η ΕΛΑΣ αναζητά ακόμα δύο άτομα έναν άνδρα (επίσης Μαροκινό) και μια γυναίκα 29 ετών, Ελληνίδα, που φέρεται να έχει οργανώσει τη ληστεία, εκμεταλλευόμενη τις πολύ καλές σχέσεις που είχε με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και οποία φαίνεται να ήταν και εργοδότριά της σε κατάστημα εστίασης που το θύμα διατηρούσε στο Ηράκλειο.

Τα δύο άτομα πάντως έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι από την αστυνομία πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των δύο συλληφθέντων, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: κοσμήματα, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή με τρείς φακούς, είδη ένδυσης, τσάντα πλάτης, θήκες και φορτιστές υπολογιστών, κράνος, το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook