(EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ)

Στα ίδια επίπεδα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται η τιμή της βενζίνης στην Κρήτη παραμένοντας «κολλημένη» κοντά τα 2 ευρώ/λίτρο

Ειδικότερα αυτή την εβδομάδα η τιμή της βενζίνης παρουσίασε ανοδική πορεία σε Ρέθυμνο, Χανιά και Ηράκλειο ενώ στο Λασίθι κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.

Αναλυτικά, αυτή τι στιγμή, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν βενζίνη στα Χανιά με μέση τιμή 1,895 ευρώ το λίτρο. Η τιμή αυτή δεν παρουσιάζει μεταβολή σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα που η μέση τιμή κυμαινόταν στο 1,896 ευρώ το λίτρο.

Οι τιμές της βενζίνης στους υπόλοιπους νομούς

Την ίδια στιγμή σε σταθερά επίπεδα σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα παραμένει η μέση τιμή της βενζίνης και στους άλλους τρεις νομούς το νησιού με το Ρέθυμνο και αυτή την εβδομάδα να κατέχει τα πρωτεία της πιο «τσιμπημένης» τιμής σε όλη την Κρήτη.

Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο η μέση τιμή της βενζίνης είναι λίγο πιο τσιμπημένη σε σχέση με τα Χανιά καθώς κυμαίνεται στα 1,901.

Ελάχιστα αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα είναι η μέση τιμή της βενζίνης στο Λασίθι καθώς βρίσκεται στο 1,898 ευρώ το λίτρο.

Τέλος και αυτή την εβδομάδα πιο ακριβά πληρώνουν την βενζίνη οι Ρεθυμνιώτες καθώς η μέση τιμή αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στο 1,904 ευρώ το λίτρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook