Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων ο ετήσιος χορός, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων, στο κέντρο \”Καλόρος\”.
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα, όπου έγιναν οι καθιερωμένες απονομές στις περσινές πρωταθλήτριες ομάδες κάθε κατηγορίας, στους πρώτους σκόρερ, αλλά και ειδικές βραβεύσεις σε ομάδες, διαιτητές, παράγοντες και δημοσιογράφους.
Με την παρουσία του τίμησε τη βραδιά και ο έγκριτος δημοσιογράφος Βαγγέλης Δουκάκος, ειδικός σε θέματα διαιτησίας, με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Χ., Γιώργο Βούρβαχη, να τον τιμάει με ένα κρητικό μαχαίρι.
Αρκετοί επίσημοι ήταν ανάμεσα στους παρευρισκομένους, ενώ τις ευχές όλων για άνοδο στη Super League δέχθηκε ο πρόεδρος του Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης, κατά την απονομή τιμητικής πλακέτας από την Ε.Π.Σ. Χανίων, για την άνοδο στη Football League.
Παρόμοιες ευχές υπήρξαν και για τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Χανιά, που τους απονεμήθηκε το επίσημο τρόπαιο του πρωταθλητή Γ\’ κατηγορίας από την ΕΠΟ που είχαν κατακτήσει την περσινή σεζόν.
Ακόμα τα κύπελλα του πρωταθλητή πήραν και οι Μινώταυρος (Α\’ ΕΠΣΧ), Ροδωπού (Β\’ ΕΠΣΧ), Φωστήρας Αγίων Σαράντα (Γ\’ ΕΠΣΧ), ενώ το Κύπελλο Ήθους πήρε ο Άρης Βουκολιών.
Στις \”μικρές\” κατηγορίες στις απονομές την τιμητική της είχε η Ιωνία 2000, που κατέκτησε πέρσι το Κύπελλο Παίδων και τα πρωταθλήματα Προπαίδων και Τζούνιορ.
Στους Παίδες πήρε το τρόπαιο του πρωταθλητή ο Πλατανιάς και στα Προτζούνιορ η Δόξα Παχιανών. 
Όσον αφορά τους πρώτους σκόρερ τα ειδικά κύπελλα πήραν οι Γιώργος Τζανουκάκης (Κορωνίδα-Α\’ ΕΠΣΧ), Παναγιώτης Μαναρώλης (Ροδωπού-Β\’ ΕΠΣΧ) και Νίκος Παλαθούρας (Φωστήρας-Γ\’ ΕΠΣΧ). 
Με τιμητική πλακέτα αναλυτικά βραβεύτηκαν οι:
Σπύρος Αμαραντίδης και Μανόλης Πηγουνάκης (προπονητές)
Αγγελική Βερυκάκη, Ελευθερία Βραχνάκη, Παρασκευή Καντεράκη, Ιωάννα Παναγέα και Λίλιαν Τουλουπάκη (διαιτητές) 
Γιώργος Ντινιόζος (υπάλληλος Ε.Π.Σ.Χ.) 
Ανδρονικάκης Γεώργιος (Ηρακλής Ν.), Γιαννουλάκης Θεόδωρος (Σφακιά), Κατζουράκης Φραγκιός (Πλάτανος), Κοτρωνάκης Γεώργιος (Τιτάν), Κουκουβιτάκης Ιωάννης (Πανακρωτηριακός), Μιχαηλίδης Πέτρος (Περιβόλια), Μουμούρης Σπύρος (Ποσειδών), Παλιουδάκης Στέφανος (Δάφνη), Παπαντωνάκης Νικόλαος (Ιδομενέας), Πρωτοψάλτης Κώστας (Ασπίδα), Ροκάκης Αντώνιος (Κισαμικός), Τρούλος Εμμανουήλ (Ακρίτας), Τσιριντάνης Ευάγγελος (Παλαιόχωρα-το βραβείο παρέλαβε ο προπονητής Μιχάλης Κυριακίδης) και Φουντουλάκης Διονύσης (Αρης Βουκ.)
Βαγγέλης Δουκάκης, Βασίλης Φουντουλάκης (δημοσιογράφοι)
Τα έσοδα από τη βραδιά θα πάνε στο Ταμείο Αρωγής των τραυματιζομένων ποδοσφαιριστών, ενώ τον κόσμο διασκέδασε με τα τραγούδια του το μουσικό συγκρότημα \”Νοστωδία\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook