-Αίσθηση προκάλεσαν οι παρουσίες γνωστών Ηρακλειωτών όχι θεσμικών που βρέθηκαν και μάλιστα από νωρίς στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου.

Μάλιστα πολλές από αυτές σχολιάστηκαν πολύ θετικά από τους Νεοδημοκράτες «οικοδεσπότες» αλλά άφησαν και ευχάριστα ερωτήματα για την επιλογή τους να βρεθούν εκεί.

Φαίνεται πως ο κύβος ερρίφθη…

-Από τους Δημάρχους,Μενέλαος Μποκέας και Μανώλης Κοκοσάλης.

Μάλιστα δεν ένιωσαν καθόλου άβολα αφού η υποδοχή ήταν θερμή.

-Μια κυρία ωστόσο έκλεψε την παράσταση αφού φήμες λένε ότι τόσο εκείνη όσο και άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος στηρίζουν υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ.Εύλογα λοιπόν προέκυψαν ερωτήματα και ψίθυροι.

-Άκρως θερμή υποδοχή από πολλούς Ηρακλειώτες στον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.
Ο πρώην υποψήφιος Περιφερειάρχης που τώρα θα δοκιμαστεί στον Νομό Χανίων για μια έδρα στην Βουλή φαίνεται ότι κρατά καλές επαφές και στο Ηράκλειο.

-Τον Παύλο Μαρινάκη σταμάτησε μια παρέα να τον ρωτήσει αν υπάρχει ρίζα του ονόματος από την Κρήτη καθώς προσέρχονταν στην εκδήλωση.

Ως γνωστόν ο ίδιος δεν έχει παρά το Κρητικό του επίθετο καταγωγή απ το νησί μας.

-Χωρισμένοι σε παρέες οι Υπουργοί αναχωρούσαν μετά την ομιλία για εστιατόρια και ταβέρνες με εμφανή την ικανοποίηση από την εκδήλωση.

Ωστόσο μη γνωρίζοντας τους συσχετισμούς και προηγούμενες αντίστοιχες εκδηλώσεις ρωτούσαν τους τοπικούς του κόμματος να τους πουν αν όντως αυτό που έβλεπαν ήταν αντάξιο των θετικών σχολίων που ακολούθησαν.

  • Ο Κώστας Γιαννουλάκης πιστός στην παράδοση της οικογένειας του,αθόρυβα και ουσιαστικά έβαλε το δικό του λιθαράκι στην επιτυχημένη εκδήλωση.

Μάλιστα πολλοί φίλοι της οικογένειας θυμήθηκαν τον αείμνηστο Δημήτρη που πρόσφατα έφυγε απ την ζωή να είναι πάντα σταθερά στο πλευρό του Κων/νου Μητσοτάκη, βλέποντας στο πλευρό του Κυριάκου σήμερα τον γιο του.

-Μια γιατρός φαίνεται πως κλείδωσε την συμμετοχή στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο και μάλιστα λένε ότι περιμένουν πολλά από αυτήν.

Αν κρίνουμε από την υποδοχή που της επιφύλαξαν σίγουρα η εμφάνιση θα είναι πολλά υποσχόμενη.

-Έτρεχε και δεν έφτανε ο Βαγγέλης Καρκανάκης μέχρι και την στιγμή που αναχώρησε ο πρωθυπουργός για το αεροδρόμιο.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν ακούραστος τις τελευταίες ημέρες και η καλή δουλειά φάνηκε σε όλα τα επίπεδα.

-Ευδιάθετος όμως και ο Γιάννης Κουράκης. Έτρεξε να σταθεί μπροστά στον διάδρομο που δημιούργησε η ασφάλεια του πρωθυπουργού για να τον χαιρετήσει φεύγοντας. Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη.

-Στο χώρο της ομιλίας από νωρίς και ο Μηνάς Καπετανάκης. Άλλωσε οι δεσμοί με το κόμμα πάντα ισχυροί.

-Τις ευχές για την γιορτή του δέχονταν ο Γρηγόρης Πασπάτης. Ο γιατρός ήταν παντού καλοδεχούμενος.

-Κάποιοι υπουργοί νυχτοπερπάτησαν στο Ηράκλειο μετά τα δείπνα στα οποία ήταν καλεσμένοι.

Βέβαια μην φανταστείτε ως αργά, γιατί το πρόγραμμα ήταν βαρύ, αλλά ένα ποτό το απόλαυσαν στο τέλος μιας κουραστικής μέρας.

-Οι πληροφορίες που διέρρευσαν πάντως για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρες.

Θα υπάρξουν αποκαλύψεις από την πλευρά του κυβερνητικού στρατοπέδου που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες για τον Τσίπρα και την ομάδα του.

Κάποιοι μάλιστα έλεγαν ότι ο Κυριάκος τους κρατάει τα καλά για το τέλος!

Για να δούμε…

ΜΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook