Το μεσημέρι της Παρασκευής οι εργαζόμενοι των υπηρεσιών του Δήμου Χανίων μαζί με το δήμαρχο και τους Αντιδημαρχος συγκεντρώθηκαν στο φουαγιέ του δημαρχείου για να κόψουν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Φέτος ήταν η πρώτη χρόνια μετά την πανδημία που οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν όπως γινόταν παλιά και να διεκδικήσουν το πολυπόθυτη φλουρί.

Το φλουρί φέτος ήταν ένα και το δώρο που επιφύλασσε στον νικητή ήταν πέντε μέρες άδεια. Παράλληλα οι εργαζόμενοι μπαίνοντας σε κλήρωση είχαν την ευκαιρία να διεκδικούν πλούσια δώρα ενώ υπήρχε και μια δεύτερη λίστα που θα δίνονταν δώρα ακόμα και σε όσους εργαζόμενους δεν παρευρίσκονταν στη κλήρωση.

Ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο προεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ευτύχης Δαμιανάκης και ο γενικός γραμματέας του δήμου Χανίων Γιώργος Φραγκιαδάκης καλωσόρισαν τους εργαζόμενους τους ευχήθηκαν καλή χρόνια ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην άριστη συνεργασία που υπάρχει.

Νωρίτερα στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε στην υπερπροσπάθεια που καταβάλουν οι εργαζόμενοι στο δήμο Χανίων ενώ τόνισε ότι υπάρχει υποστελέχωση στο δήμο Χανίων η οποία επιβαρύνει τους εργαζόμενους. Ο δήμαρχος ωστόσο ανέφερε ότι το θέμα αυτό το έθιξε στον Στέλιο Πέτσα κατά την συνάντηση τους τις προηγούμενες μέρες ενώ υπογράμμισε ότι έχει να γίνει πρόσληψη νόμιμου προσωπικού στο δήμο από το 2008.

Παράλληλα η προεδρος του συλλόγου εργαζόμενων στην τοπική αυτοδιοίκηση Ηλέκτρα Πατσουράκη στις δηλώσεις της τόνισε και η ίδια από πλευράς της την υποστελέχωση των υπηρεσιών του δήμου Χανίων αναφέροντας ότι «πολλές φορές ένας εργαζόμενος αναλαμβανει πολλαπλά καθήκοντα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook