Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο «Ρούμπιγκεϊτ» και τη σχέση της Μαροκινής Καρίμα Ελ Μαχρούγκ με τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Κατά την τελευταία δικάσιμο στο Μιλάνο παρουσιάστηκε ενώπιον των δικαστών για να καταθέσει ο αστυνομικός που είχε οδηγήσει το 2010 στο τμήμα την -ανήλικη τότε- Μαροκινή με την κατηγορία της κλοπής την. Και είπε πολλά και ενδιαφέροντα…

Ο αστυνομικός Έρμες Καφάρο δήλωσε ότι η Ρούμπι του είπε εξ αρχής ο Μπερλουσκόνι «θα της προμήθευε την άδεια παραμονής», ότι «είχε στενότατη σχέση μαζί της» και «είχε οργανώσει πάρτι, με γυμνές γυναίκες, την νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου».

Ο Καφάρο προσέθεσε ότι η Καρίμα ελ Μαχρούγκ του αποκάλυψε, επίσης, ότι «είχε λάβει φάκελο με 15.000 ευρώ από τον μεγιστάνα-πρωθυπουργό».

Στην κατάθεσή του ο Ιταλός αστυνομικός αναφέρει επίσης ότι «στο τμήμα δημιουργήθηκε σχετική σύγχυση και στρες όταν ασκήθηκαν πιέσεις για να εγκριθεί η ανάθεση της ανήλικης κοπέλας, στην περιφερειακή σύμβουλο Νικόλ Μινέτι, η οποία παρουσιάσθηκε ως ιδιαιτέρα γραμματέας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι».

Η αρμόδια εισαγγελέας είχε ζητήσει να μεταφερθεί η κοπέλα σε ειδική κοινότητα που φιλοξενεί ανήλικες, αλλά τελικώς ανατέθηκε στην φροντίδα της περιφερειακής συμβούλου της κεντροδεξιάς. Κατά τους εισαγγελείς, η ξαφνική αλλαγή οφείλεται σε πιέσεις που ασκήθηκαν από τον Μπερλουσκόνι.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, «αρχικά, η Ρούμπι, είπε ότι ήταν εγγονή του τότε Αιγύπτιου προέδρου Μουμπάρακ, αλλά μετά από λίγο πρόσθεσε ότι ο Μπερλουσκόνι γνώριζε καλά ότι στην πραγματικότητα ήταν Μαροκινή».

Η Ρούμπι κατά την παραμονή της στο αστυνομικό τμήμα αποκάλυψε ότι «ο Σίλβιο [Μπερλουσκόνι] της έκανε σεξουαλικές προτάσεις, στο πάρτι της 14ης Φεβρουαρίου του 2010. Εκείνη ένιωσε αμηχανία, αρνήθηκε και ζήτησε να την συνοδεύσουν σπίτι. Παρά ταύτα όμως έλαβε ένα φάκελο που περιείχε 14.000 ευρώ».

«Ο Μπερλουσκόνι μπορεί και να μην ήξερε την ηλικία μου, αλλά ο φίλος του και ατζέντης Λέλε Μόρα σαφέστατα την γνώριζε» είπε η νεαρή Μαροκινή κοπέλα στον αστυνομικό που εργάζεται στην ιταλική συμπρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook