«Με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και περιλαμβάνουν δημόσιες τοποθετήσεις με αναφορές στο σώμα των εργαζομένων της Επιχείρησης, έχουμε να παραθέσομε τα παρακάτω :

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε δημόσιο διάλογο ή αντιπαράθεση με κανένα , για επιχειρησιακά θέματα λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και προσωπικά θέματα των εργαζομένων.

Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι αυτή η άρνηση παραίτησης της Προέδρου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε μία από τις καλύτερες Δημοτικές Επιχειρήσεις της Ελλάδος τόσο στους Δημότες όσο και στους 200 εργαζόμενους.

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι έχουν γίνει αναφορές για πρωτόγνωρο τοξικό κλίμα που επικρατεί κατά τη διάρκεια της θητείας της Προέδρου στην Δ.Ε.Υ.Α.Χ. τόσο στο Δ.Σ. της Επιχείρησης όσο και στον Δήμαρχο Χανίων.

Για τις δε διεκδικήσεις των εργαζομένων είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους και ουδεμία σχέση έχει το θέμα με την παραίτηση.

Ενώ για το μεμονωμένο περιστατικό πειθαρχικού ελέγχου συναδέλφου, τονίζεται ότι την πρωτοβουλία των χειρισμών την είχε η απερχόμενη Πρόεδρος και έχει δρομολογηθεί μέσω αποφάσεων του Δ.Σ.

Τέλος, το δυσμενές εργασιακό κλίμα που επικρατεί στην Δ.Ε.Υ.Α.Χ. σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να το μεταφέρομε στους Δημότες των Χανίων ενώ πάντα λειτουργούμε με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης προς όφελος όλων.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στις Δ.Ε.Υ.Α. των Ο.Τ.Α. Ν. Χανίων»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook