Στις αρχές του χρόνου, κάτοικοι του Σταυρού Ακρωτηρίου ενημέρωσαν τον φιλοζωικό σύλλογο Χανίων «Η προστασία των ζώων» για ένα εξαθλιωμένο σκύλο που βρισκόταν αλυσοδεμένος έξω από ένα σπίτι στην περιοχή του Σταυρού.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος σε ανάρτησή του «οι γείτονες είχαν καιρό να δουν τον κηδεμόνα του, ένα μοναχικό άνθρωπο που ζούσε καιρό στην περιοχή μαζί με το σκύλο του το Βρούτο.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και δυστυχώς αποκαλύφθηκε ότι ο άνθρωπος ήταν νεκρός. Πόσο καιρό, κανείς δεν ξέρει, μάλλον αρκετό, γιατί ο Βρούτος ήταν αποστεωμένος και οι κοτούλες στο κοτέτσι νεκρές από την ασιτία.

Ο Βρούτος είναι ένας τεράστιος σκύλος και οι πιθανότητες να έβρισκε νέα οικογένεια ελάχιστες. Κι όμως, οι γείτονες του ανθρώπου που πέθανε αποφάσισαν να υιοθετήσουν το Βρούτο και να τον κάνουν μέλος της οικογένειάς τους!

Μάλιστα έγραψαν και τραγούδι για να τον καλωσορίσουν στο νέο του σπιτικό, που ξέρουμε ότι παίρνει πολλή – πολλή αγάπη από μικρούς και μεγάλους!

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, με τόσες πολλές άσχημες ειδήσεις καθημερινά, άνθρωποι σαν κι αυτούς μας δίνουν αισιοδοξία και μας ζεσταίνουν την καρδιά! »

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook