Στην φυλακή μέχρι την δίκη τους, οδηγήθηκαν σήμερα οι τρεις Βούλγαροι 34,30 και 22 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για μια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης και τέσσερις κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, κατά το χρονικό διάστημα από την 16.12.2022 έως και 02.01.2023 , οι τρεις Βούλγαροι είχαν διαπράξει μια ληστεία σε οικία με θύμα μια ηλικιωμένη καθώς και τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικία και επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, επαγγελματικούς εξοπλισμούς, είδη τροφίμων και οινοπνευματωδών ποτών συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 9.000 ευρώ.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους  και σε Ι.Χ.Ε. οχήματά τους, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγητικό όπλο, 2 μαχαίρια, 11 φυσίγγια, πλήθος κοσμημάτων, χρυσαφικών, τιμαλφών και διάφορων αντικείμενων, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε να και αποδόθηκε στους παθόντες.

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών από τον Εισαγγελέα και την απολογία τους στην Ανακρίτρια Χανίων κρίθηκαν ως προσωρινά κρατούμενοι μέχρι να γίνει η δίκη τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook