Σε καμία διακοπή της ηλεκτροδότησης δεν θα προχωρήσει η ΔΕΗ στο Ηράκλειο εξαιτίας του ειδικού τέλους των ακινήτων (χαράτσι), σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που απέσπασαν εκπρόσωποι των Πολιτών κατά του Χρέους και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου που σήμερα το πρωί προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της επιχείρησης στο Τσαλικάκι.

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση στις οποίες προχώρησε η ΔΕΗ σε επιχειρήσεις του Ηρακλείου τις τελευταίες ημέρες.

Οι εκπρόσωποι των Πολιτών κατά του Χρέους και του ΕΚΗ συναντήθηκαν σε τεταμένο κλίμα με τον διευθυντή εμπορίας της ΔΕΗ κ. Αποστολάκη και των διευθυντή Δικτύων της επιχείρησης κ. Κουρλετάκη.

Ο κ. Κουρλετάκης παρουσία των πολιτών επικοινώνησε τηλεφωνικά με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΔΕΗ στην Αθήνα ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που έγινε με ανοιχτή ακρόαση διαβεβαίωσε τους συγκεντρωμένους πως μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣτΕ η επιχείρηση δεν θα προχωρήσει σε καμία διακοπή της ηλεκτροδότησης για τη μη καταβολή του περίφημου ειδικού τέλους ακινήτων ούτε σε επιχειρήσεις ούτε σε σπίτια.

Μετά και τη σχετική διαβεβαίωση οι εκπρόσωποι των Πολιτών κατά του Χρέους και του ΕΚΗ αποχώρησαν από τα γραφεία της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook