Άτομα από το στενό περιβάλλον της Μπρίτνεϊ Σπίαρς λένε ότι η διάσημη τραγουδίστρια πρέπει επειγόντως να λάβει ιατρική φροντίδα, επειδή «η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο», λόγω ψυχικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με το tmz.com, την περασμένη Τρίτη είχε ραντεβού στο σπίτι της με επαγγελματίες υγείας, ενώ επρόκειτο να μετακόμιζε σε ένα νοικιασμένο σπίτι στην περιοχή του Λος Άντζελες, όπου θα διέμενε για περίπου δύο μήνες, προκειμένου να λάβει ιατρική περίθαλψη και φροντίδα.

Εντούτοις, άτομο από το οικογενειακό της περιβάλλον ακύρωσε το παραπάνω πλάνο, ενώ δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα του. Ορισμένες πηγές κατηγόρησαν τον σύζυγο της Σαμ Άσγκαρι, όμως άλλες υποστήριξαν ότι δεν εμπλέκεται αυτός και σημειώνουν πως ήταν ένα από τα άτομα που θεώρησαν ότι η Σπίαρς πρέπει να λάβει αγωγή.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η τραγουδίστρια σταμάτησε να παίρνει την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή της αγωγή, με αποτέλεσμα η κατάσταση της να επιδεινωθεί.

Υπενθυμίζεται, πως πρόσφατα η Σπίαρς προκάλεσε αναστάτωση, γιατί αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό που διατηρούσε στο Instagram και οι θαυμαστές της έντρομοι κάλεσαν στην Αστυνομία. Οι αρχές πήγαν στο σπίτι της και έκαναν έρευνα, μέχρι που διαπίστωσαν πως είναι καλά και ότι δεν συμβαίνει κάτι ανησυχητικό.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook