«Οικογένεια και κοινωνία σε κρίση» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Πολύκεντρο Δήμου Φαιστού.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Δήμο Φαιστού και τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Μελέτης και Υποστήριξης Υπηρεσιών Υγείας «Μερίμνη».

Η εσπερίδα είναι προγραμματισμένο ν’ αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα, ενώ απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, φροντιστές ασθενών με άνοια, ειδικούς ψυχικής υγείας, φοιτητές και ευαισθητοποιημένους πολίτες.

Στην εκδήλωση πραγματοποιούν ομιλίες, η ψυχολόγος Άννα Χρυσουλάκη, ο Ψυχολόγος Κώστας Θαλασσινάκης, ο Ψυχίατρος Χάρης Μπάστας, η Διευθύντρια Ψυχιατρικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Χανίων Μαίρη Τζανάκη και ο Manager υπηρεσιών υγείας Γιάννης Καλαντζάκης.

Οι θεματικές που θα αναπτυχθούν είναι «όταν το παιδί δεν συγκεντρώνεται», «συνεργασία γονιών – εκπαιδευτικών», «ψυχική υγεία στην τρίτη ηλικία», «διαχείριση ασθενών με άνοια – ο ρόλος της οικογένειας» και «ασθενής στο σπίτι – ο ρόλος της οικογένειας και ο ρόλος του Δήμου».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook