Περιστατικό ληστείας που, ευτυχώς, δεν οδήγησε σε εγκληματική ενέργεια έλαβε χώρα το Σάββατο (11/2) το απόγευμα στο Τυμπάκι Ηρακλείου.

Τέσσερα άτομα πακιστανικής καταγωγής, για άγνωστη αιτία, μπήκαν στο σπίτι, επίσης Πακιστανού με την πρόθεση να τον ληστέψουν, όπερ και εγένετο, αφού του πήραν 400 ευρώ.

Πάντως, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τον απείλησαν με μπαλτά, χωρίς ευτυχώς να προκύψει η χρήση του συγκεκριμένου αντικειμένου, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες του Flashnews.gr.

Ωστόσο, τα άτομα δεν πρόλαβαν να χαρούν για πολύ το ποσό που απέσπασαν, αφού συνελήφθησαν από την αστυνομία και πλέον θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας: “με τη χρήση σωματικής βίας σε 35χρονο αλλοδαπό και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου (μπαλτά) του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Από την προανάκριση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού προέκυψε ότι δράστες ήταν δύο 28χρονοι ένας 36χρονος και ένας 53χρονος  αλλοδαποί οι οποίοι  αναζητήθηκαν  εντοπίσθηκαν και στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρήματα και ο μπαλτάς.

Το αφαιρεθέν ποσό αποδόθηκε στον κάτοχό του.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού”.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook