(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Μπορεί η ακριβής ημερομηνία διενέργειας των βουλευτικών εκλογών να αποτελεί ακόμα γρίφο, όμως η συζήτηση γύρω από τη στελέχωση των ψηφοδελτίων έχει ανοίξει εδώ και καιρό, με αρκετές ζυμώσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη και πολιτικά πρόσωπα να ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους για τις προθέσεις τους να είναι υποψήφιοι.

Εντός των ημερών, ίσως και την επόμενη Δευτέρα, αναμένεται η ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με το ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Χανιά να ενισχύεται όπως όλα δείχνουν, από ένα σημαντικό στέλεχος που έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στην πολιτική ζωή του τόπου, τον Γιώργο Σταθάκη

Ο ίδιος πάντα κρατά χαμηλούς τόνους και προφίλ και αποφεύγει τις πολιτικές «κραυγές» και τον ανούσιο θόρυβο, προτιμώντας τις πράξεις.

Σε ερώτηση του flashnews.gr για το αν θα είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές ο κ. Σταθάκης υπήρξε φειδωλός εκφράζοντας ναι μεν τη βούλησή του να είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ωστόσο ότι θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από το κόμμα, η οποία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, εκτός απροόπτου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook