Με τις ομάδες όπου διεκδικούν τον τίτλο στον 10ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής να κερδίζουν όλες εύκολα η δύσκολα τους αντιπάλους τους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ηρόδοτος παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς έκανε περίπατο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚρουσώνα στη Νέα Αλικαρνασσό και με τρία τέρματα στο δεύτερο μέρος πήρε μια άνετη νίκη με 3-0.

Στην δεύτερη θέση τα πράγματα παρέμειναν ως είχαν με την Επισκοπή, τον ΠΟΑ, και τον Γιούχτα να ισοβαθμούν με 31 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Θ. Κολιτσιδάκη έστω και δύσκολα κέρδισε με 0-1 το Ζαρό μέσα στην έδρα του , ενώ μεγάλη νίκη εκτός έδρας πέτυχε και ο Γιούχτας όπου επικράτησε στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι που έγινε στη Βιάννο του Πατούχα με 1-2. Παράλληλα και ο ΠΟΑ με δύο τέρματα του Συσκάκη στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισε με 2-0 στο Ατσαλένιο τον ΑΟΑΝ.

Στο Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι η Ασή Γωνιά συνέτριψε με 5-0 τον ουραγό Ρεθυμνιακό κάνοντας μεγάλο άλμα για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ σημαντική νίκη που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για την παραμονή πέτυχε και η ομάδα των Ασιτών που κέρδισε άνετα με 4-1 τη Χερσόνησο.

Τέλος η Αναγέννηση Ιεράπετρας έστω και δύσκολα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Μινώταυρου κερδίζοντας τον με 1-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην 14η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος :

Πατούχας – Γιούχτας 1-2 (85΄Α. Καστελλιανάκης – 8΄ Καλομοίρης, 51΄ Αεράκης)

Ηρόδοτος – ΠΑΟΚρουσώνα 3-0 (58΄ Μωραϊτης, 77΄ Κοζυράκης , 90΄ Κώττης)

Αναγέννηση Ιερ. – Μινώταυρος 1-0 (44΄ Δεδελετάκης)

Ασή Γωνιά – Ρεθυμνιακός 5-0 (4΄, 51΄ Κεφάκης, 6΄ Τσικαλάς, 81΄ Σηφακάκης, 82΄ Χαρατσής)

ΠΟΑ – ΑΟΑΝ 2-0 (68΄ , 75΄ Συσκάκης)

Ζαρός – Επισκοπή 0-1 (58΄ Βελονάκης)

Ασίτες – Χερσόνησος 4-1 (9΄ , 53΄ Μεταξάκης, 35΄πεν. Σταυρακάκης, 90΄Κ. Ρουμπάκης, 11΄ Γουργιώτης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook