Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Motor Oil και ιδιαίτερα την οικογένεια Βαρδινογιάννη όπου ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Βουβά και δώρισε 6 διαδραστικούς πίνακες για τις ανάγκες του σχολείου μας.

 Με την ευγενική χορηγία των Διαδραστικών Πινάκων συνέβαλαν στην αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου μας και του τρόπου διδασκαλίας και μάθησης. Οι  πίνακες αυτοί δίνουν τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές να εξερευνήσουν ιστοσελίδες, να κάνουν επιστημονικές παρουσιάσεις και εικονικά εκπαιδευτικά ταξίδια. Μπορούν να ενισχύσουν την επίδοση των μαθητών κάνοντας την διαδραστική μάθηση μία δυναμική εμπειρία στη τάξη.

 Η οικογένεια Βαρδινογίαννη, που έχει τις ρίζες τις από τον Άγιο Ιωάννη Σφακίων,  στέκεται συνεχώς αρωγός καλύπτοντας ανάγκες ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και κυρίως παιδιών, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους να ακολουθήσουν την μακρόχρονη πορεία της.

 Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον ηλεκτρολόγο κ. Νίκο Βρανά που πρόσφερε αφιλοκερδώς την εργασία τοποθέτησης τους  στις σχολικές μας αίθουσες.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook